ТК-154

ТК-154


Загальна інформація

про Технічний комітет стандартизації ТК 154

"Соки та соковмісні продукти"

 

ТК 154 створено згідно з наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики (Держспоживстандарт України) від 22.12.2004 р. № 282.

ТК 154 діє на підставі Положення про технічний комітет стандартизації ТК 154 "Соки та соковмісні продукти".

Виконання функцій секретаріату ТК 154 покладено на Державне підприємство "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (ДП "УкрНДНЦ").

Зараз до складу ТК 154 входять більше 30-ти організацій та індивідуальних учасників.

До об'єктів стандартизації, що стосуються сфери діяльності ТК 154, належать:

харчова мікробіологія соків і соковмісних продуктів;

технологічні процеси в консервній промисловості;

загальні методи перевірки та аналізу соків і соковмісних продуктів;

соки, нектари, морси, концентрати соків, сокові напої;

розфасовані соки та соковмісні продукти;

органолептичний аналіз соків і соковмісних продуктів.

 

Цитата дня

 

Где мир и любовь, там все друзья.