
ТК-154

ТК-154
Загальна інформація
про Технічний комітет стандартизації ТК 154
"Соки та соковмісні продукти"
ТК 154 створено згідно з наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики (Держспоживстандарт України) від 22.12.2004 р. № 282.
ТК 154 діє на підставі Положення про технічний комітет стандартизації ТК 154 "Соки та соковмісні продукти".
Виконання функцій секретаріату ТК 154 покладено на Державне підприємство "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" (ДП "УкрНДНЦ").
Зараз до складу ТК 154 входять більше 30-ти організацій та індивідуальних учасників.
До об'єктів стандартизації, що стосуються сфери діяльності ТК 154, належать:
харчова мікробіологія соків і соковмісних продуктів;
технологічні процеси в консервній промисловості;
загальні методи перевірки та аналізу соків і соковмісних продуктів;
соки, нектари, морси, концентрати соків, сокові напої;
розфасовані соки та соковмісні продукти;
органолептичний аналіз соків і соковмісних продуктів.